INVITATION til møde om helhedsplan for Moselund Spejdercenter

OBS! Nyt tidspunkt i forhold til videoen!

Mange havde svært ved at nå det til kl 16. Vi har derfor rykket mødet til kl 17 med rundtur og aftensmad. Kl 18 starter selve mødet.

Invitation

Moselund spejdercenter er under forandring. I oktober indvier vi første del af vores samarbejde med Favrskov kommune. Så står en sprit ny træbygning klar til at tage imod en børnehavegruppe fra Hinnerup, så de har et dejligt natursted midt i skoven tæt på byen.

Børnehaven ligger på det område der for nogen huskes som 2. p-plads, hvor man skulle være ret terrængående for at få sin bil op, og måske særligt ud igen.

Vi skal hen over efteråret og vinteren sammen med Favrskov kommune udvikle en helhedsplan for Moselund spejdercenter, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan skabe unikke rammer for spejderne og for et samarbejde med kommunen, Kommunen betaler firmaet GUSTIN for at føre os trygt igennem processen, og vores første møde er allerede den 26/10, hvor alle med interesse i processen er hjerteligt velkomne. Du kan læse mere om GUSTIN her – Vores mål er at skabe kreative landskaber og byrum.

Vil du læse mere, kan du kigge i forståelsespapiret som du kan hente lige her. Bemærk at forståelsespapiret er underskrevet af den tidligere bestyrelse og af kommunen, selvom der ikke er underskrifter i dokumentet. Det skyldes, at vi ikke ønsker at underskrifter kan tages fra dokumentet. Ønskes det, kan en underskrevet version forevises.

Du kan også tage en snak med distriktscheferne i Gudenå distrikt eller i Marselis distrikt. Vi tager rigtigt gerne en snak.

Hvornår?

Onsdag den 26. oktober kl 17-20. Kl 17 går vi en tur rundt og viser området. Kl. 1730 spiser vi smørrebrød. Kl 18.00 går vi i gang.

Når du tilmelder dig, skriv gerne om du spiser med og hvornår du kommer.

Hvor?

Den nye bygning på Moselund Spejdercenter.

Tilmelding

Send en mail til – så sørger vi for, at der er kaffe til alle 🙂