Sådan lejer du

Vi har gjort det nemt at leje plads/hytte på Moselund Spejdercenter. Der er faktisk kun 7 ting der skal gøres

Vi har lukket for udlejning af Moselund Spejdercenter!

Området er blevet solgt til Favrskov Kommune. Vi skal sammen lave et nyt Moselund Spejdercenter, som bliver åbent for spejdere, andre foreninger og borgerne i Favrskov Kommune. Det er vi meget spændte på! Du kan se mere om projektet og helhedsplanen her

1. Er der plads?

Skriv en mail til os for at høre om der er plads i hytten eller på lejrpladserne den weekend, uge eller de dage I skal på tur eller kig i kalenderen. Vi svarer selvfølgelig også gerne på spørgsmål om stedet.

Vores priser kan du se lige her

2. Vi sender kontrakt

Når I er sikre på, at Moselund er stedet, så kontakt os igen for at reservere hytte og/eller lejrpladser. Vi sender jer derefter kontrakten og informationsmateriale om centeret på mail.

I får også kode til vores nøgleboks, hvor nøglen til Store Moselund ligger i.

3. I underskriver kontakten

I skal derefter underskrive den ene kontrakt og sende den tilbage til os.

4. I betaler rate 1

Senest 14 dage efter at I har modtaget kontrakten, skal I indbetale første rate. Bemærk, at det først er efter at vi har modtaget rate 1 at hytten/lejrepladsen er endelig reserveret til jer!

5. I betaler restbeløb

Senest 1 måned før lejren skal I indbetale resten af lejen (lejen minus rate 1).

6. Depositum

Har I betalt depositum, refunderer vi det, når vi har tjekket hytten. Det sker ofte senest en uge efter jeres lejemål er ophørt.

Finder vi noget, der gør, at depositum ikke bliver refunderet fuldt ud, sender vi dokumentation og forklaring for, hvorfor vi har tilbageholdt hele eller dele af jeres depositum.

Men hvad med?

Har du flere spørgsmål? Så tjek vores FAQ