Åben arbejdsdag

Har du spørgsmål til, hvad der sker på Moselund Spejdercenter? Kunne du godt tænke dig at være frivillig på centret? Eller drømmer du bare om at køre lidt rundt i en traktor og slå græs? Så er her et super tilbud til dig!

Lørdag den 20. august fra kl 10 er der nemlig åben arbejdsdag. Det er en skøn blanding af åbent hus, hvor du kan se stedet, spørge om alt muligt og nyde en kop kaffe, og arbejdsdag, hvor vi rydder op, slår græs og kører med traktor.

Du har måske set, at vi indkalder til ekstraordinær generalforsamling. Har du spørgsmål inden generalforsamlingen – måske du tænker på at stille op til bestyrelsen? – så kan du også komme og stille dem. Vi lover, at vi svarer så godt vi kan 🙂

Så har du lyst til det ene eller andet, så smid en mail via kontaktformularen eller til . Vi sørger for kaffe og frokost, hvis du bliver så længe 🙂

Vi ses!

Ole, distriktschef Gudenå Distrikt, og Johannes, distriktschef Marselis Distrikt