Drømme for Moselund Spejdercenter

Midt i en dejlig skov ligger Moselund Spejdercenter, som en grøn oase i Hinnerup. Fra den travle midtby i Århus er der kun 15 min med tog til Hinnerup og derefter 15 min på gåben til centret. Moselund Spejdercenter ligger derfor både centralt, nemt at komme til og samtidig gemt langt ude i skoven.

Hvad vil vi med Moselund Spejdercenter?

Moselund Spejdercenter trænger til en kærlig hånd. Faciliteterne er ikke tidssvarende og skal moderniseres. Derfor er det oplagt at stoppe op og tænke over, hvad vi egentlig gerne vil med Moselund Spejdercenter? Hvilke spejderaktiviteteter vil vi gerne kunne afholde på centret? Skal vi kunne lave kurser derude? Eller skal det bare være et center, der udbyder centersommerlejre?

Med andre ord: hvordan kan Moselund Spejdercenter bedst understøtte det lokale spejderarbejde?

Vi vil gerne drømme

Der er et stærkt værdisæt bag Moselund Spejdercenter: der er fokus på sammenhold i staben, kvalitet i de bemandede aktiviteter og et stærkt ønske om at skabe rammer for gode spejderoplevelser. Dé værdier ønsker vi at bygge videre på. Men hvad vi skal bygge, det skal vi drømme om sammen.

Vi vil derfor gerne invitere dig på en drømmerejse. Vi lader ønsker, drømme og idéer få frit løb, så vi kan tænke både stort, småt og helt ud af boksen og se, hvor Moselund Spejdercenter skal bevæge sig hen.

Er du klar?

Så tag med os på en drømmerejse for Moselund Spejdercenter torsdag den 16. november kl 18-21 i Søften Sognegård. Der er mulighed for parkering og bus 200 går lige til døren. Vi starter med at spise aftensmad sammen og snakke om løst og fast. Derefter vil vi sammen finde ud af, hvilket Moselund Spejdercenter, vi ønsker og drømmer om. Skriv til Johannes på for at melde dig til.

Vi glæder os til at se dig!

Referat fra mødet

Konklusion – værdier

Centret skal være for spejdere og bygge på vores værdier – finansiering kan ske ved udlejning til private og erhverv

Konklusion – området

Fjern bygningerne. Kør 50 tons stabilgrus ud på lejrpladsen, så man kan færdes uden mudder. Lav mobile hytter/containere, som indeholder funktioner, aktiviteter osv.

Noter fra mødet: Drømmemøde Moselund