Centerlejr på Moselund Spejdercenter 2021

Moselund Spejdercenter afholder centerlejr i uge 27 i år. Vi har stadig ledige pladser til både Ulve, Junior og Spejdertroppe. Vi vil selvfølgelig holde os til gældende regler, som vi desværre ikke på nuværende tidspunkt helt ved hvad er.

Men vi er sikre på at have plads nok, til at vi alle kan komme sikkert gennem en uges spejderlejr, med gode og sjove oplevelser, spændende aktiviteter og godt fællesskab, dog med mere afstand. De fleste af vores aktiviteter kan sagtens afholdes og vi har omstillingshatten på så vi får det til at lykkes.

Vær med til at skabe en fed centerlejr

Ved du ikke hvad du skal få tiden til at gå med i uge 27 og har du lyst til at give en hånd med som Mosmand, centermedarbejder, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du får gratis mad og logi, gamle røverhistorier og godt fællesskab.

Er i nysgerrige på mere, så send en mail afsted på